O a faʻamanuiaga o le PVC pito faʻapipiʻi?

PVC pito pito o se mea o loʻo faʻaaogaina i meafale fale e ufiufi ai pito faʻaalia o meaafale eseese.E faia i le Polyvinyl Chloride, o se polymer palasitika faʻapipiʻi faʻaaogaina lautele i le fausiaina ma le vaega o alamanuia.PVC pito pitoua avea ma filifiliga lauiloa mo tagata gaosi meaafale ona o le tele o ona aoga.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le PVC pito faʻapipiʻi o lona umi.O le PVC e teteʻe i le susu, vailaʻau, ma abrasion, ma faʻaoga lelei mo le faʻaogaina i meaafale e faʻaalia i tulaga faigata.O lona uiga o meaafale e iai le pito i luga o le PVC e mafai ona tatalia le ofuina masani ma le masaesae, ma avea ai ma se filifiliga taugofie mo le faʻaaogaina pisinisi ma fale nofo.

I le faaopoopo atu i lona umi, e faigofie foi ona tausia le pito o le PVC. E faigofie ona faʻamama ma e le manaʻomia se togafitiga faʻapitoa e faʻamautu ai lona lelei ma foliga vaaia.E avea lea ma filifiliga aoga mo meaafale o loʻo faʻaaogaina i nofoaga e feoaʻi ai tagata, e pei o ofisa, aʻoga, ma falemaʻi.

Pvc Edge Banding ata fa'aoga

O lo'o maua fo'i le fa'ai'uga o le pito i luga o le PVC i le tele o lanu ma fa'ai'uga, fa'ataga mo le fa'atupuina o mea e le gata. Pe o loʻo e suʻeina se foliga faʻalelei ma faʻaonaponei poʻo se faʻamaʻi masani ma faʻalelei, e mafai ona faʻapipiʻiina le pito o le PVC e fetaui ma ou manaʻoga faʻapitoa.

E faigofie ona faʻapipiʻi le pito pito i luga o le PVC, faʻaitiitia ai le taimi o le gaosiga o meaafale.E mafai ona fa'aoga i le fa'aogaina o se masini fa'apipi'i pito, fa'amautinoaina se fa'ai'uga lelei i pito o meaafale.O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le foliga atoa o meaafale ae faʻaopoopoina foi se vaega o le puipuiga i pito faʻaalia, faʻateleina le umi o meaafale.

Pvc fusi

O le isi faʻamanuiaga taua o le PVC pito faʻapipiʻi o lona tau-lelei.O le PVC o se mea taugofie, ma avea ai ma filifiliga fa'atatau tupe mo tagata gaosi meafale.E ui lava i lona tau maualalo, e le faʻafefeteina le pito i luga o le PVC i le tulaga lelei, ma avea ai ma filifiliga matagofie mo meaafale laiti ma tetele.

O le faʻaogaina o le PVC pito faʻapipiʻi o se isi avanoa. E mafai ona faʻaaogaina i luga o le tele o meaafale eseese, e aofia ai laulau, kapoti, fata, ma faitotoʻa.O lona fetuutuunai e mafai ai ona faigofie le faʻaogaina i luga o pito faʻasolosolo ma le masani, ofoina atu se faʻamaʻi ma faʻapolofesa maeʻa.

PVC pito pito o se filifiliga faauo siosiomaga.E toe fa'aaogaina ma e mafai ona toe fa'aaogaina i le gaosiga o isi oloa PVC.O le mea lea ua avea ai ma filifiliga gafataulimaina mo tagata gaosi meaafale o loʻo vaʻavaʻai e faʻaitiitia a latou aʻafiaga o le siosiomaga ma faʻalauteleina se tamaoaiga faʻasalalau.

I le faaiuga, o le PVC edge banding e ofoina atu le tele o penefiti mo tagata gaosi meafale. O lona tumau, faigofie o le tausiga, fetuutuunai o mamanu, taugofie, ma le faʻaleleia o le siosiomaga e avea ai ma filifiliga aoga ma faʻatuatuaina mo le alamanuia.Faatasi ai ma le tele o mea lelei, o le PVC pito pito e foliga mai e tumau pea o se mea lauiloa i le fale gaosi meafale mo tausaga a sau.

Mareko
JIANGSU RECOLOR PLASTIK PRODUCTS CO., LTD.
Liuzhuang Twon Industrial Park, Itumalo o Dafeng, Yancheng, Jiangsu, Saina
Telefoni:+86 13761219048
imeli:recolor_8@126.com


Taimi meli: Feb-26-2024