Fa'apipi'i pito sili ona lelei mo lau Poloketi: Top 5 Filifiliga

A o'o mai i le fa'aumaina o pito o meaafale ma kapoti, o le fa'amau fa'ailoga o se filifiliga ta'uta'ua mo lona umi ma le matagofie.Pe o oe o se tagata fai laupapa faʻapolofesa poʻo se faʻafiafia DIY, o le sailia o le pito sili ona lelei o le faʻailoga o lau galuega faatino e taua tele i le ausiaina o se tulaga maualuga.Faatasi ai ma le tele o filifiliga o loʻo maua i le maketi, e mafai ona lofituina le filifilia o le mea saʻo.Ina ia fesoasoani ia te oe i le faia o se faaiuga malamalama, ua matou tuufaatasia se lisi o le pito i luga 5 filifiliga mo le pito sili ona lelei o le faʻailoga faʻailoga.

  1. EdgeCo Inc. Acrylic Edge Banding
    EdgeCo Inc. e ofoina atu se vaega fa'apitoa o fa'amau fa'ai'ila fa'amau lea e iloa mo lona tulaga lelei ma le tumau.O latou pito pito e maua i lanu eseese ma faʻamaeʻaina, e fetaui lelei mo le tele o faʻaoga.Faatasi ai ma se lagolago pipii malosi, EdgeCo Inc. fa'amaopoopo pito e faigofie ona fa'aoga ma maua ai se fa'ai'uga le lelei.
  2. REHAU LaserEdge Acrylic Edge Banding
    O REHAU ose ta'ita'i gaosi fofo fa'apipi'i pito, ma o latou LaserEdge fa'ailoga pito sili ona lelei mo le tele o fa'apolofesa fafie.O le fusi fa'ainisinia sa'o ua mamanuina e tatalia le maualuga o le ofuina ma le masaesae, fa'apena lelei mo galuega fa'apisinisi ma fale nofo.Fa'atasi ai ma le taula'i atu i le tu'ufa'atasiga lelei, o le fusi pito a le REHAU e maua ai se fa'ai'uga e le pona.
  3. Doellken Acrylic Edge Banding
    E ta'uta'ua Doellken mo ana oloa fa'apipi'i pito sili ona lelei, ma e le'o fa'alavelave fo'i la latou fa'ailoga o le acrylic.Faatasi ai ma le tele o filifiliga o lanu ma lanu, o le Doellken acrylic edge banding e ofoina atu le agavaʻa ma le faiga.O le fusi ua mamanuina e tetee atu i le aʻafiaga ma le susu, faʻamautinoa le umi o le faʻatinoga i siosiomaga eseese.
  4. MKT Acrylic Edge Banding
    O le MKT o se igoa fa'atuatuaina i le fale fafie, ma o latou fa'amau fa'ailoga o se filifiliga lauiloa i tagata fa'apolofesa.O le fusi e gaosia e faʻaaoga ai tekinolosi faʻapitoa e faʻamautinoa ai se faʻamaeʻaina ma le tumau.Faatasi ai ma le taulaʻi i le tumau ma le faʻalelei, MKT acrylic pito faʻapipiʻi e talafeagai mo le tele o faʻaoga.
  5. Rehau Rauvisio Crystal Acrylic Edge Banding
    O le Rehau's Rauvisio Crystal acrylic edge banding o se filifiliga sili mo galuega faatino e manaʻomia ai se faʻamaʻi matagofie ma faʻaonaponei.O le fusi e lauiloa ona o lona maualuga-iilaupapa ma le manino tulaga ese, faʻaopoopoina se paʻi o le atamai i soʻo se meafale poʻo se kapoti.Faatasi ai ma le maoa'e sili atu ma le tetee atu i vailaau, o le Rehau Rauvisio Crystal acrylic pito pito sili ona filifilia mo talosaga maualuga.
10002

Pe a filifilia le pito sili ona lelei o le faʻailoga o le acrylic mo lau poloketi, e taua le mafaufau i mea e pei o le lanu, lanu, tumau, ma le faigofie o le faʻaogaina.E le gata i lea, o le filifilia o se gaosi oloa faʻamaonia ma se faʻamaumauga o le gaosia o le pito sili ona lelei o le faʻamaufaʻailoga e taua tele i le faʻamautinoaina o se taunuuga manuia.

I le fa'ai'uga, o le fa'ai'uga fa'ai'ila o se fofo sili ona lelei ma umi mo le fa'aumaina o pito o meaafale ma kapoti.E ala i le filifilia mai le pito i luga o le 5 picks o loʻo taʻua i luga, e mafai ona e mautinoa i le filifilia o se oloa maualuga maualuga e fetaui ma au manaʻoga.Pe e te fa'amuamua le tumau, fa'alelei, po'o le agava'a, o lo'o i ai se filifiliga fa'apipi'i fa'ai'ila talafeagai e avanoa e si'itia ai au galuega fafie.


Taimi meli: Me-13-2024